se retrage Ronnie?

Anunţ şoc din partea campionului mondial Ronnie O’Sullivan care nu va mai concura în niciun turneu din actualul sezon al World Snooker Tour. Viitorul carierei englezului este pusă sub semnul întrebării şi există mari îndoieli cu privire la o posibilă revenire în sezonul 2013/2014.

Aşteptat să revină în competiţiile oficiale la Campionatul Internaţional de la Chengdu, O’Sullivan a renunţat în ultimul moment la turneul din China invocând motive medicale.
Informaţia privind absenţa lui O’Sullivan din întreg sezonul competiţional a fost confirmată de Barry Hearn, preşedintele World Snooker: ”Am vorbit cu el şi mi-a spus că nu va juca deloc în acest sezon. Are probleme personale pe care trebuie să le rezolve şi îi dorim numai bine”.
Ronnie O’Sullivan a cucerit în luna mai a acestui an al patrulea său titlu mondial la Crucible, după care a anunţat că vrea să stea o perioadă departe de snooker.
Englezul a fost singurul jucător de top care nu a semnat în iunie contractul pentru noul sezon, ratând astfel primele trei turnee de puncte.
O’Sullivan a revenit în septembrie la un turneu de mică importanţă unde a fost învins de un jucător clasat în afara topului 80 mondial şi a mai disputat şase turnee din seria Snooker Legends alături de bunul său prieten Jimmy White. Sursa – onlinesport.ro
     media: 5.00 din 1 vot
  1. #1 by http://ziacum.ro/author/admin_ziacum Matei B. on November 8th, 2012 - 11:44

    Ar fi o mare pierdere sã se retragã cel mai mare jucãtor de snooker. Sper sã revinã. Chiar îl urmãream cu mare plãcere.
    RE Q

Atentie: Comentariile vor aparea dupa aprobare. Trimite comentariul tau doar o singura data.

Poti folosi tagurile HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong> in textul comentariului tau.

:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe