Targ de joburi la Budureasa

Investeşte în oameni!
Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013
Axa prioritară 5 „Promovarea măsurilor active de ocupare”
Domeniul major de intervenţie 5.1 „Dezvoltarea şi implementarea măsurilor active de ocupare”
Titlul proiectului „O nouă şansă pentru viitorul tău profesional - proiect pentru sprijinirea reinserţiei şomerilor pe piaţa muncii”
Contract POSDRU/104/5.1/G/80536
Târg de Job-uri

Primǎria Comunei Budureasa în parteneriat cu Agenţia Judeţeanǎ pentru Ocuparea Forţei de Muncǎ Bihor demareazǎ joi 27 septembrie 2012 al doilea Târg de Job-uri din cadrul proiectului “ O nouǎ şansǎ pentru viitorul tǎu profesional – proiect pentru sprijinirea reinserţiei şomerilor pe piaţa muncii”, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, “Investeşte în oameni!”, un eveniment important atât pentru cursanţi cât şi pentru echipa de implementare din cadrul proiectului.
Principalul obiectiv al acestui proiect a vizat dezvoltarea durabilă prin investiţia în capitalul uman şi dezvoltarea forţei de muncă din Regiunea Nord - Vest. De asemenea s-a dorit promovarea incluziunii sociale prin organizarea de cursuri de formare profesională adaptate la cerinţele pieţei forţei de muncă pentru şomerii din regiunea vizată şi sprijinirea acestora în găsirea unui loc de muncă.
Principalul scop al acestui târg de job-uri este creşterea şanselor de angajare, reinserţie a şomerilor pe piaţa muncii şi stabilirea unei comunicǎri cât mai eficiente între angajatori şi posibilii angajaţi. În cadrul acestui eveniment angajatori sunt invitaţi sǎ-şi exprime cerinţele şi nevoile de angajare iar candidaţii la angajare sunt aşteptaţi sǎ solicite informaţii cu privire la locurile de muncǎ oferite.
Principalul avantaj al angajatorilor participanţi la acest târg va fi posibilitatea selecţionǎrii personalului necesar sau crearea unei baze de date cu posibilii candidaţi pentru eficientizarea cǎutǎrii unei persoane potrivite atunci când se elibereazǎ sau se creazǎ un loc de muncǎ nou în cadrul firmei. Între posibilii candidaţi invitaţi la târgul de job-uri se aflǎ şi cursanţii proiectului nostru, cursanţi care fie au terminat un curs de calificare şi posedǎ o diplomǎ de calificare fie sunt înscrişi şi participǎ la un curs care se aflǎ încǎ în derulare.
În cadrul târgului vor fi prezentate rezultatele obţinute pânǎ în momentul de faţǎ în cadrul proiectului, beneficiile oferite persoanelor care sunt înscrise în grupul ţintǎ precum şi informaţii cu privire la cursurile derulate pânǎ în momentul de faţǎ şi cursurile care sunt încǎ în derulare.

Vă mulţumim!
Pentru mai multe detalii nu ezitaţi să ne contactaţi!
Responsabil Informare şi Publicitate
Andrei Crecan
Tel: 0760694583
E-mail: budureasa.posdru@gmail.com
     media: 0.00 din 0 voturi
  1. No comments yet.

Atentie: Comentariile vor aparea dupa aprobare. Trimite comentariul tau doar o singura data.

Poti folosi tagurile HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong> in textul comentariului tau.

:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe