indemn la vot

La ora 11,25 am primit un mesaj pe telefonul mobil care ma indemna sa merg sa votez.

Mesajul era trimis de la nr de telefon 0767593921 si era semnat Traian Basescu.

Cum Basescu a indemnat lumea sa nu mearga la vot, sa boicoteze referendumul, cred ca nu presedintele suspendat este autorul mesajului. Dar as vrea sa stiu, totusi, cine e!!!!
     media: 0.00 din 0 voturi
 1. #1 by http://beiuseanul.ablog.ro R on July 29th, 2012 - 14:04

  Era de așteptat un astfel de „patriotism”. La 11,55 am primit și eu un mesaj care mă îndeamnă să merg la vot. Citez: „Dacă vrei cu Udrea, apasă tasta 1. Dacă vrei cu Anastase, apasă tasta 2. Dacă vrei cu Monica Macovei... scoate bateria. Dacă nu mai vrei cu Băsescu, hai la vot!”

  Expeditor: 0743835437

  Nu mă întreb cine o fi pentru că răspunsul vine de la sine. Un român manipulat(or). Numele persoanei chiar nu contează.
  Ei, uite că nu merg la vot, dar nu pentru că i-aș vrea pe unul din cei menționați în mesajul primit, ci pentru că cei care vor să le ia locul, nu sunt cu nimic mai buni. În schimb „joacă” mult mai murdar. Dovada va fi doar peste câteva ore. La închiderea urnelor vor demonstra că nu contează că mergi sau nu la vot, prezența e oricum „asigurată”. Mai contează CUM?
  RE Q

Atentie: Comentariile vor aparea dupa aprobare. Trimite comentariul tau doar o singura data.

Poti folosi tagurile HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong> in textul comentariului tau.

:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe