moarte suspecta langa Beius

Duminică dimineaţa, în pădurea Delani, din apropierea oraşului Beiuş, a fost găsit cadavrul unui tânăr de 42 de ani. Bărbatul era decedat. Se afla în maşina proprie, dezbrăcat, iar cele două scaune din faţă erau date pe spate.
Gheorghe Vânt (42 de ani) era şofer pe ambulanţă şi a terminat tura joi seara, dar n-a mai ajuns acasă, în satul Pociovelişte, unde locuia, motiv pentru care familia a anunţat dispariţia la Poliţie.
În urma necropsiei, medicii legişti au stabilit că bărbatul a murit după ce a suferit un atac de cord.
"După examinarea sumară a cadavrului s-a constatat că nu prezintă urme vizibile de violenţă, iar în urma efectuării necropsiei, în fapt, nu există suspiciuni de omor", a spus inspector principal Alina Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.
Oamenii din zonă spun că acesta ar fi avut o aventură, iar atacul de cord s-ar fi produs chiar în timpul acesteia. Este cunoscut faptul că pădurea Delani este un loc pentru asemenea escapade amoroase.
Procurorii urmează să stabilească circumstanţele în care acesta a murit.
Gheorghe Vânt a fost înmormântat luni în cimitirul din Pociovelişte.
     media: 0.00 din 0 voturi
  1. No comments yet.

Atentie: Comentariile vor aparea dupa aprobare. Trimite comentariul tau doar o singura data.

Poti folosi tagurile HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong> in textul comentariului tau.

:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe