tenis - wimbledon 2012

Jucătorul elvețian Roger Federer s-a calificat, luni, în sferturile de finală ale turneului de Mare Șlem de la Wimbledon după ce l-a învins în patru seturi pe belgianul Xavier Malisse.
De șase ori învingător pe iarba de la All England Tennis & Crocket Club, Federer s-a impus în fața lui Malisse cu 7-6 (1), 6-1, 4-6, 6-3 mai greu decât o arată scorul.
Ultima dată când Federer a ratat prezența între cei mai buni opt jucători la un Grand Slam a fost în 2004 când pierdea la Roland Garros în fata brazilianului Gustavo Kuerten în turul al treilea.
În turneul feminin, jucătoarea belgiană Kim Clijsters a fost eliminată în optimi, cu 6-1, 6-1, de germana Angelique Kerber, cap de serie nr. 8, în timp ce poloneza Agnieszka Radwanska (N.3) s-a calificat în sferturi învingând-o cu 6-2, 6-3 pe Camila Giorgi (Italia).
Jucătoarea rusă de tenis Maria Şarapova, principala favorită a turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, a fost eliminată în optimile de finală ale acestei competiţii, fiind învinsă în două seturi, 6-4, 6-3, de germanca Sabine Lisicki (N.15), într-o partidă disputată luni la All England Club.
Alte rezultate înregistrate luni în optimile probei de simplu feminin de la Wimbledon:
Petra Kvitova (Cehia/N.4) - Francesca Schiavone (Italia/N.24) 4-6, 7-5, 6-1
Serena Williams (SUA/N.6) - Iaroslava Şvedova (Kazahstan) 6-1, 2-6, 7-5
Tamira Paszek (Austria) - Roberta Vinci (Italia/N.21) 6-2, 6-2.
     media: 0.00 din 0 voturi
  1. No comments yet.

Atentie: Comentariile vor aparea dupa aprobare. Trimite comentariul tau doar o singura data.

Poti folosi tagurile HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong> in textul comentariului tau.

:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe