cea mai mare lasagna din lume

Un restaurant polonez din Cracovia a intrat în Cartea Recordurilor după ce a preparat cea mai mare lasagna din lume, în onoarea reprezentativei de fotbal a Italiei, participantă la EURO 2012 şi cazată în apropiere.


Lasagna gătită de polonezi a cântărit 4,8 tone, iar coacerea sa a durat zece ore, înainte de a fi împărţită în 10.000 de porţii, precizează Reuters.

Squadra Azzurra s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului European de fotbal, urmând să întâlnească...
     media: 0.00 din 0 voturi

Comentarii


eruptia vulcanilor din America Centrala

Cercetătorii germani declară că o erupţie masivă a vulcanilor activi din America Centrală ar putea emite o cantitate uriaşă de gaze capabile să distrugă stratul de ozon care protejează Terra de radiaţiile solare ultraviolete.
O astfel de mega-erupţie ar putea dubla sau tripla cantităţile de brom şi clor din stratosferă, stratul superior al atmosferei, unde se găseşte ozonul care ne protejează de radiaţiile ultraviolete emise de Soare. Cercetătorii au realizat aceste estimări...
     media: 0.00 din 0 voturi

Comentarii


euro 2012

Marti s-a incheiat faza grupelor la Campionatul European de fotbal, turneul final ajungand in faza eliminatorie, cu opt echipe ramase in competitie Iata programul complet al sferturilor: Cehia - Portugalia (21 iunie) Germania - Grecia (22 iunie) Spania - Franta (23 iunie) Anglia - Italia (24 iunie)
     media: 0.00 din 0 voturi

Comentarii