fotbal - liga a 3-a

CF Bihorul Beius - CS Vladimirescu 0-2
Bihorul Beius: Coman - Bogman, Florea, Taut (cp), Cistean - Dumitra, Vanca (Gavrilas), Bode, Cotan (Trip),- Paina, Tirlea.
Vladimirescu: Fl. Rusu - Coca, Sighete, Mirciov, Cozea - Leucuta, Banilievici (80 Ciubăncan), Petrescu, Kocsis (46 Homorogan) - C. Rus (90 Istin), A. Mihai (75 Negru).
Arbitri: Adrian Suta - Gheorghe Tarba, Erdokozi Andrea (toti din Baia Mare).
Observatori: Florin Pop (Cluj), Dinu Lucaciu (Jibou).

Beiusenii au avut un start bun, Cotan trimitand in bara transversala inca din minutul 3, dupa o lovitura libera executata de la 20 de metri. Oaspetii riposteaza in minutul 11 prin Rus care trimite pe langa poarta de la numai 2 metri. Beiusenii nu reusesc sa trimita in poarta in minutele 16 si 17 cand Paina si Tirlea au bune posibilitati. In minutul 20 Cotan paraseste terenul accidentat, locul sau fiind luat de Trip, care sambata implineste 21 de ani. Putine faze de consemnat pana in minutul 35 cand oaspetii deschid scorul prin Rus. Acesta primeste o minge in terenul propriu si porneste pe contraatac, il dribleaza si pe Coman si trimite in plasa.
In partea a doua, cu Lupascu si Gavrilas in locurile lui Vanca si Tirlea, echipa beiuseana nu reuseste sa controleze jocul. De notat ocaziile lui Lupascu si Paina care trimit cu capul spre poarta, fara folos pe tabela.
In minutul 80 oaspetii pun sare pe rana, Sighete inscriind dupa doua greseli ale portarului Coman: mai intai acesta nu prinde o minge care ajunge in corner, iar apoi nu iese la lovitura de colt care trece prin 6 metri si ajunge la jucatorul aradean care suteaza nestingherit. Este momentul in care suporterii explodeaza si ii cer antrenorului Sorin Cigan sa plece cu toti jucatorii adusi in pauza competitionala.
Putea fi si mai rau in minutul 87, lovitura de cap expediata de Leucuta din 8 m, a fost respinsa in corner de portarul Coman.
La final, spectatorii, circa 500, au aplaudat prestatia oaspetilor, iar unii dintre ei au strigat `Demisia` la adresa antrenorul Sorin Cigan.

Meciurile etapei
Jiul Petrosani - Valea lui Mihai 1-0
V. Tudorache (43)
CSM Scolar Resita - CFR Simeria 0-1
Lintaru (63)
Bihorul Beius - Vladimirescu 2003 0-2
C. Rus (30), Cl. Sighete (80)
Timişoara II - Gloria Arad 5-1
Bostina (9, 73), Ad. Popa (24, 80, 90) / Bortes (74)
Sambata
Milenium Giarmata - Flacara Faget
Nova Becicheru Mic - National Sebis
Autocatania - Gloria Resita
ACS Recas - FC Hunedoara.
     media: 0.00 din 0 voturi
  1. #1 by http://www.facebook.com/profile.php?id=100003405981745 Metin on May 18th, 2012 - 10:29

    Nu mi-a placut deloc cum au jucat bieatii. Oboseala asta ar fi trebuit sa apara mult mai tarziu.Sper ca pasa rezultatul asta sa marcheze inceputul unei perioade mai bune pentru Petrolul.
    RE Q
  2. #2 by http://www.topinsurersdeals.com/ car insurance on June 3rd, 2012 - 09:23

    Nu mi-a placut deloc cum au jucat baietii. Oboseala asta ar fi trebuit sa apara mult mai tarziu.Sper ca pasa rezultatul asta sa marcheze inceputul unei perioade mai bune pentru Petrolul.
    RE Q

Atentie: Comentariile vor aparea dupa aprobare. Trimite comentariul tau doar o singura data.

Poti folosi tagurile HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong> in textul comentariului tau.

:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe