album nou depeche mode

Depeche Mode va incepe sa lucreze in acest an la un nou album de studio.
Intr-un interviu acordat site-ului thequietus.com, Martin Gore, membrul fondator al trupei, a anuntat ca Dépêche Mode va intra in studiourile de inregistrare in luna martie. Gore spera ca viitorul disc, care deocamdata nu are un nume, sa fie lansat pana la sfarsitul acestui an.
Cel mai recent album de studio al celor de la Depeche Mode este "Sound of the Universe", material lansat in urma cu trei ani.
Pana la aparitia noului disc, Martin Gore si fostul sau colect de trupa, Vince Clark, vor lansa un album sub titulatura VCMG. Discul se va numi si "Ssss" si urmeaza sa apara pe piata pe data de 12 martie.
     media: 0.00 din 0 voturi
  1. #1 by http://www.facebook.com/profile.php?id=100003405977552 Adeel on May 20th, 2012 - 09:12

    in primul rind cine a zis shi cind, ca aurul din cerutna lui bute este mai putzin valoros din ceasul lui mutu? sa vedem daca este metafora, unde pe romani nu-i intrece nimeni, sau e adevar ..apoi la citeva zile shi un timid inceput de campanie pentru alte sporturi, ce postezi? despre fotbal atunci intzelege ca shi asta poate fi un motiv pentru cei care se uita la fotbal de a ignora alte sporturi shi a reveni invariabil la fotbal .altfel spus, mai e ceva nou cu campania pentru alte sporturi? sau in afara de hochei nu mai sare nimeni sa dea bilete gratis? la atletism in sala nici nu exista bilete la gimnastica, la tenis de masa, judo, lupte, natatzie sau scrima .
    RE Q

Atentie: Comentariile vor aparea dupa aprobare. Trimite comentariul tau doar o singura data.

Poti folosi tagurile HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong> in textul comentariului tau.

:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe