snooker - openul galez

Ding Junhui a castigat Openul Galez de Snooker, gazduit de Academia Worlds Snooker din Sheffield. Jucatorul chinez l-a invins in finala, scor 9-6, pe Nr 1 mondial, englezul Mark Selby. La scorul de 8-5, Selby a fost la 2 pasi de break-ul maxim, care i-ar fi adus 25 000 de lire sterline. Englezul a jucat odata bila albastra in locul celei negre si astfel break-ul a avut doar 145 de puncte.
Pentru Ding Junhui este primul turneu de puncte castigat dupa o pauza de 3 ani.
"Sunt foarte fericit că am câștigat Openul Galez. Mark a ratat la o bilă neagră șansa de a lua conducerea cu 3-1. Mark este foarte bun. Le mulțumesc fanilor care au venit aici pentru a mă susține. A fost un public minunat" , a declarat Ding după victoria sa din finala de la Newport.
"Am jucat bine în unele momente. Am avut șansele mele, dar nu pot să mă plâng... Ding a meritat să câștige" , a declarat englezul Selby, care își păstrează poziția de lider al ierarhiei mondiale.
Ding Junhui a fost recompensat cu 30.000 de lire sterline si 5000 de puncte in clasamentul general, iar Selby cu 15.000 de lire sterline si 4000 de puncte.
Urmatorul turneu este Openul Mondial care se desfasoara incepand cu 26 februarie in China.
Optimi
Miercuri, 15 februarie
John Higgins – Ding Junhui 3-4
Shaun Murphy – Steve Davis 4-0

Joi
Mark Williams - Ronnie O’Sullivan 1-4
Stephen Maguire - Matthew Stevens 4-2
Mark Allen - Stephen Hendry 4-0
Stephen Lee - Tom Ford 4-1
Stuart Bingham - Judd Trump 1-4
Martin Gould - Mark Selby 1-4.

Sferturi
Vineri 16 februarie
Ronnie O’Sullivan - Judd Trump 5-3
Shaun Murphy - Mark Allen 5-4
Stephen Maguire - Mark Selby 3-5
Ding Junhui - Stephen Lee 5-4

Semifinale
Sambata 17 februarie
Ding Junhui - Shaun Murphy 6-2
Ronnie O’Sullivan - Mark Selby 2-6

Finala, duminica, 18 februarie 2012
Ding Junhui – Mark Selby 9-6
     media: 0.00 din 0 voturi
  1. #1 by http://www.lowcostautoinsurers.com/ a auto insurance on June 18th, 2012 - 04:45

    I don’t think it was that much of an off day for Selby – just a couple of key mistakes that on any other day he would have gotten away with. Ding was excellent, though.
    RE Q

Atentie: Comentariile vor aparea dupa aprobare. Trimite comentariul tau doar o singura data.

Poti folosi tagurile HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong> in textul comentariului tau.

:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe